AcasăGeneralHAI SA AJUTAM! - Solicitare sprijin pentru Asociația Literata. Va mulțumim anticipat...

HAI SA AJUTAM! – Solicitare sprijin pentru Asociația Literata. Va mulțumim anticipat tuturor!

Având în vedere că ne găsim aproape de sfârșitul anului, la vreme de bilanț, vă adresam si noi o rugăminte mare (via domnului Catalin Dumitru de la AJFP Dambovita si Președinte la Asociația Literata) – de a sprijini activitatea Asociației Literata din Târgoviște – LINK DETALII – în măsura posibilităților pe care le aveți.

Cheltuielile cu sponsorizarea se scad, în anumite limite, din impozitul pe profit, respectiv din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal.

Asociația Literata desfășoară multiple acțiuni umanitare de sprijin a familiilor nevoiașe, mai ales a celor cu mulți copii. Detalii privind activitățile asociației pot fi regăsite în materialul atașat sau pe site (www.literata.ro).

Atașam și un proiect de contract de sponsorizare CLICK AICI

Asociația este înscrisă în Registrul entităților ținut de ANAF, sponsorii asociației beneficiind astfel de facilitățile fiscale prevăzute de Codul fiscal:

persoanele juridice plătitoare de impozit pe profit – își pot diminua impozitul anual datorat cu suma sponsorizărilor efectuate, în limita minimului dintre 20% din impozitul pe profit și 0,75% din cifra de afaceri. Sumele sponsorizate care depășesc limitele de mai sus se pot scădea din impozitul pe profit aferent următorilor 7 ani consecutivi.
persoanele juridice plătitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderilor – își pot diminua impozitul trimestrial datorat cu suma sponsorizărilor efectuate, în limita a 20% din impozit. Sumele sponsorizate care depășesc limita de mai sus se pot scădea din impozitul aferent următoarelor 28 de trimestre.
persoanele fizice – pot redirecționa, prin depunerea la ANAF a declarației 230, 3,5% din impozitul aferent veniturilor din salarii, pensii, activități independente sau chirii.

Multumindu-va anticipat, domnul Cătălin-Constantin Dumitru vă doreste să aveți un Crăciun fericit!

HAI SA AJUTAM – deorece si domnul Cătălin-Constantin Dumitru ne ajuta pe parcursul anului, cu foarte multe informatii cu privire la modificarile fiscale. Va multumim si noi anticipat!

1182 COMENTARII