Act aditional la Contract Individual de Munca pentru introducerea obiectivelor de performanta si a criteriilor de evaluare

13
500

Urmare a aparitiei Legii 40/2011 – text integral – in Codul Muncii, la articolul 40 alineatul (1), după litera e) s-a introdus o nouă literă, litera f).

Continutul acesteia (literei) si recomandarile noastre pe subiect le gasiti aici – LINK. Pornind insa de la aceste recomandari, ne-am gandit sa redactam un model de act aditional la CIM, pentru actualizarea acestuia cu obiectivele de performanta si criteriile de evaluare.

UPDATE – MODEL ACTUALIZAT SI COMPLETAT – CLICK AICI

Actul aditional l-am facut in legatura cu modelul de CIM oferit de noi aici (model oficial ITM) – click aici .

PENTRU MODELUL DE ACT ADITIONAL LA CIM – PENTRU CONFORMAREA CU MODIFICARILE CODULUI MUNCII INCEPAND CU 01.05.2011 – CLICK AICI

Speram sa va fie de folos, iar daca aveti corectii si obiectiuni, lasati-le la comentarii.

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> SUB CALUPUL DE RECLAME SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

Articolul precedentStatutul persoanelor fizice – dupa noile modificari la Legea Contabilitatii
Articolul următorModificari la Legea Contabilitatii – noile prevederi la situatiile financiare anuale, contraventii si sanctiuni

13 COMENTARII

 1. @cristina – cu palcere. speram sa fie si bun 🙂

  PS – poate recomanzi articolul si prietenilor tai contabili care inca nu stiu de blogul nostru.

 2. Multumesc, multumesc. V-ati miscat repede (ca de obicei de altfel 🙂 )
  PS: am retinut aspectul cu privire la recomandarea mai departe 😀

 3. am fost timp de doua saptamani in perioada de proba la un magazin, nu mi s-a facut nici un contract de munca, mi sa spus, dupa care, ca nu corespund cerintelor.(eu zicand aproape zilnic daca mi se face contract sau nu) trebuiau sa mi se dea 311 ron. m-am reintors dupa 2 saptamani ca asa mi s-a spus si mi-au dat 312 brut adica 27 de tichete de masa.din cate am inteles salariul era de240 euro brut si tichete pe zilele lucrate.zilele lucrate au fost 8.06.2011-22.06.2011.(fara sambete,ca nu era schimbul meu.si duminica liber).este normal?
  o alta intrebare persoanele cu grad de handicap 2 legat de locurile de munca ce advantaje au.si dezadvantaje,

 4. @alina, mai ales ca este dupa 01 iunie
  trebuia sa-ti incheie contract de munca cel mai tarziu pe 07 iunie, cu onota informativa prin care luai la cunostinta despre prevederile CIM, semnai CIM-ul.
  unde aveai contract pe durata determinat sau nedeterminata si perioada de proba, printre altele.
  Ai semnat condica de prezenta, ai avut cartela de pontaj?
  Cand ai luat banii ai semnat ceva?
  Un stat de plata, un fluturas?
  Referitor la persoane cu handicap este vorba de discriminare sau nu.
  CM revizuit, zice ceva pe undeva.

 5. Am contract pe perioada nedeterminata, lucrez intr-o firma de 18 luni.
  Stiu ca am semnat un act aditional in care era specificat ca daca nu iti faci targetul, prima masura este sa ti se taie din salariu, iar urmatoarea este desfacerea contractului de munca.
  Acum vor sa scape de mine, mi-au zis ca ma lasa 2 luni sa-mi caut in alta parte, si apoi intra in vigoare un alt document pe care l-am semant recent; e acel document cu acordul partilor.
  Intrebarea mea este: chiar ma pot da afara? ptr ca incep sa ma enerveze rau de tot si parca mi-as pune ambitia cu ei sa nu mai plec…:)

 6. buna ziua
  Nu pot sa descarc actul aditional la contractul de munca privind criteriile de evaluare.Ma ajuta si pe mine cineva?Multumesc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.