Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – actualizare (versiune nouă fișier, plus butoane noi)

9
1561

Din nou, multumita implicarii colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook (Florin Faur si Dorian Baciu) – va supunem atentiei fisierul actualizat (Excel M) pentru generarea adeverintei de vechime in munca prin importul datelor din Revisal.

Versiunea de adeverinta corectata – rezolva problemele de erori VBA. Pentru functionare corecta, este imperios necesar sa nu mai fie deschis simultan alt fisier Excel, nici macar Raport Salariat. Atentie, pentru functionarea corecta e necesar sa activati, daca va apare Security Alert, Options…Enable content.

De asemenea, s-au activat butoane noi, respectiv Adeverinta CM (cea care se da la plecare, pentru stabilirea bazei CM in viitor) si Adeverinta somaj.

PENTRU A DESCARCA FISIERUL PENTRU ADEVERINTA – CLICK AICI

Instructiunile de utilizare si modelul de raport salariat le gasiti pe link-ul initialclick aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Anunțuri publicitare

9 COMENTARII

  1. […] Fisierul este de ajutor pentru colegii care ati patit chestii de genul….total clasa 7 – total clasa 6 …. difera de soldul lui 121. Fata de versiunea existenta pe grup, a fost blocata editarea anumitor celule pentru stergerea accidentala. UTIL – Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – actualizare (versiune nouă fișier, plus butoane noi) – click aici […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.