AcasăCodul munciiAdeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) -...

Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – actualizare (versiune nouă fișier, plus butoane noi)

Din nou, multumita implicarii colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook (Florin Faur si Dorian Baciu) – va supunem atentiei fisierul actualizat (Excel M) pentru generarea adeverintei de vechime in munca prin importul datelor din Revisal.

Versiunea de adeverinta corectata – rezolva problemele de erori VBA. Pentru functionare corecta, este imperios necesar sa nu mai fie deschis simultan alt fisier Excel, nici macar Raport Salariat. Atentie, pentru functionarea corecta e necesar sa activati, daca va apare Security Alert, Options…Enable content.

De asemenea, s-au activat butoane noi, respectiv Adeverinta CM (cea care se da la plecare, pentru stabilirea bazei CM in viitor) si Adeverinta somaj.

PENTRU A DESCARCA FISIERUL PENTRU ADEVERINTA – CLICK AICI

Instructiunile de utilizare si modelul de raport salariat le gasiti pe link-ul initialclick aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

10 COMENTARII

  1. […] Fisierul este de ajutor pentru colegii care ati patit chestii de genul….total clasa 7 – total clasa 6 …. difera de soldul lui 121. Fata de versiunea existenta pe grup, a fost blocata editarea anumitor celule pentru stergerea accidentala. UTIL – Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – actualizare (versiune nouă fișier, plus butoane noi) – click aici […]

  2. Buna ziua, am descarcat varianta ultima aplicatiei de generare adeverintei de salariat din Revisal, am deschis-o am generat raport salariat, am făcut importul dar la final apare eroare. Am incercat de vreo 10 ori. Cum trebuie sa procedez ca să reușesc?
    Va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Din nou, multumita implicarii colegilor de pe grupul - Contabili pe Facebook (Florin Faur si Dorian Baciu) - va supunem atentiei fisierul actualizat (Excel M) pentru generarea adeverintei de vechime in munca prin importul datelor din Revisal. Versiunea de adeverinta corectata - rezolva problemele...Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) - actualizare (versiune nouă fișier, plus butoane noi)
error: Conținutul este protejat !!