AcasăCodul munciiModel de pontaj ce permite automatizarea operațiilor - recunoaștere zile week-end, completare...

Model de pontaj ce permite automatizarea operațiilor – recunoaștere zile week-end, completare ore lucrate și ore suplimentare, etc.

Va supunem atentiei – via colegilor de pe Contabili pe Facebook (Florin Faur) – un model de pontaj, care va scuteste de completare manuala – foarte util pentru firme cu angajati de ordinul zecilor.

Avantajele modelului – FATA DE CEL POSTAT AZI AICI:

– recunoaste automat zilele de weekend in functie de luna de lucru selectata;
– se completeaza automat cu orele lucrate, utilizatorul ramanad sa foaca doar mici corectii la incetarea contractului, sa introduca manual CO, CM sau suspendari.
– calculeaza ore lucrate, ore de weekend, ore suplimentare, etc.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE PONTAJ (automat) – CLICK AICI

IMPORTANT – modelul va fi modificat astfel incat sa preia automat si timpul de munca.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

29 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va supunem atentiei - via colegilor de pe Contabili pe Facebook (Florin Faur) - un model de pontaj, care va scuteste de completare manuala - foarte util pentru firme cu angajati de ordinul zecilor. Avantajele modelului - FATA DE CEL POSTAT AZI AICI: -...Model de pontaj ce permite automatizarea operațiilor - recunoaștere zile week-end, completare ore lucrate și ore suplimentare, etc.
error: Conținutul este protejat !!