Contabili și resurse pentru ei (pagina noastră oficială de Facebook) – acum la peste 40.000 like-uri. Mulțumim mult tuturor!

0
553

Pagina noastra de Facebook dedicata contabililor si denumita – Contabili si resurse pentru ei – a depasit in ultima perioada numarul de 40.000 de like-uri. Pe aceasta cale, dorim sa VA MULTUMIM (din nou – foarte, foarte, foarte mult) pentru interesul vostru pentru aceasta pagina, pentru implicarea in promovarea post-urilor de acolo si pentru popularizarea acesteia.

Va multumim (foarte, foarte, foarte mult) si pentru faptul ca sunteti alaturi de noi in continuare si nu mergeti pe grupurile si paginile de FB care ne copiaza. Doamne Ajuta!

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

– Grupul „Contabili pe Facebook” – cu peste 15.540 de colegi click aici (vino alaturi de noi)
– Grupul „Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – cu peste 9.395 de colegi – click aici
– Grupul „Contabilul Istet” – cu peste 3.825 de colegi – click aici
– Grupul „CONSULTANTI FISCALI – Grup” – cu peste 2.707 de colegi – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

– Grupul de pe LinkedInlinkcu peste 709 de colegi
– Contul oficial de Twitter al blogului – link – cu peste 8.000 de tweet-uri si multi colegi.
– Grupul de contabilitate contacafe_club linkcu peste 5.833 de colegi
– Pagina de Google Plus (1.101 colegi)link

PENTRU CEI CARE VOR SA NE DEVINA COLEGI PE GRUPURI – CLICK PE LINK-URILE DE MAI SUS SI APOI PE JOIN, IAR CEI CARE VOR SA NE DEA LIKE PE PAGINA DE FB – INTRATI PE LINK SI APOI CLICK PE BUTONUL “LIKE”

Articolul precedentOPANAF 3200/2018 – actualizare formulare, D 101 „Declarație privind impozitul pe profit” și 120 „Decont privind accizele”
Articolul următorInspecția Muncii – transmiterea în Revisal a modificărilor la salariul minim – în termen de 20 de zile lucrătoare, calculate începând cu 1 ianuarie 2019

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.