AcasăGeneralPersonalizarea documentelor emise, dar mai ales a facturilor – recomandări

Personalizarea documentelor emise, dar mai ales a facturilor – recomandări

Traim vremuri de o viteza fenomenala (dupa cum stiti fiecare dintre voi), dar si intr-o concurenta acerba. Astfel, in acest articol dorim sa va facem cateva recomandari cu privire la sporirea vizibilitatii companiei voastre, urmare a actiunilor desfasurate.

Ca prima recomadare, va sfatuim sa va alegeti inca de la inceputul activitatii un logo al companiei, iar daca puteti, este foarte bine sa aveti si un slogan care „prinde” la clienti. Dupa implementarea celor 2 recomandari anterioare, procedati la includerea logo-ului si sloganului in toate documentele emise – fluturasi publicitari, brosuri, oferte mail sau fizice, contracte, chitante, facturi.

Este posibil ca un potential client sa vada un document la alt client al vostru, de exemplu factura emisa catre clientul respectiv, iar factura in cauza sa ii atraga atentia potentialului client, tocmai datorita personalizarii acesteia.

SI DE ACEASTA DATA, RECOMANDAM SMART BILL, PENTRU CA PROGRAMUL PERMITE MULTIPLE MODELE DE FACTURI, PRECUM SI POSIBILITATEA INCLUDERII LOGO-ULUI COMPANIEI IN CONTINUTUL FORMULARULUI DE FACTURA, DAR SI IN CHITANTE SAU ALTE DOCUMENTE EMISE.

In alte ordine de idei, prin personalizarea documentelor emise, clientii te vor privi mai bine decat pe ceilalti furnizori ai lor, deoarece vor observa o „calitate” in intocmirea documentelor.

In cazul facturarii, operatiune pe care o realizezi cel mai frecvent, asigura-te de fiecare data ca emiti documentele fara greseli, ca documentele emise contin toate datele necesare – de ex: luna prestarii serviciilor/lucrarilor, numarul de contract aferent, precum si actele aditionale aferente acestuia etc.

AVAND IN VEDERE PRECIZARILE DE LA ULTIMUL PARAGRAF, NU UITA DIN NOU DE SMART BILL, PROGRAM CE ITI ASIGURA INSEREAREA INFORMATIILOR DE BAZA IN CADRUL UNEI FACTURI, FARA STRESS SI FARA SA CAUTI TOT TIMPUL IN ALTE DOCUMENTE.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura