Declarația 112 – PDF-ul inteligent oficial ANAF a fost actualizat din nou, acum la vers. 7.1.1 (se permit diacritice)

0
356

Pe site-ul oficial al ANAF a fost actualizat PDF-ul inteligent necesar pentru generarea – D112 – Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate – conform Ordinului comun al ministrului finanţelor publice nr.1209/2018, ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice nr.1582/2017 şi al ministrului sănătăţii nr. 999/2018, valabil începând cu ianuarie 2018 .

Acesta este actualizat la data de 27.08.2018 si este la versiunea 7.1.1 (se permit diacritice in câmpurile text din PDF, codificare campuri sectiune asigurat).

PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT (D 112) – CLICK AICI

UTIL – ATENȚIE – în noua D 112 a dispărut butonul de „Adaugă creanțe din vector fiscal pe 0”! Cum procedăm în continuare? click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

ALTE FISIERE PUSE LA DISPOZITIE DE ANAF – PE PAGINA OFICIALACLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentRidicarea măsurilor asigurătorii – speță oficiala ANAF (colectarea creanțelor fiscale)
Articolul următorScurtă monografie contabilă lucrări (înregistrările contabile din contabilitatea antreprenorului şi a beneficiarului)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.