Scurtă monografie contabilă lucrări (înregistrările contabile din contabilitatea antreprenorului şi a beneficiarului)

0
471

Va supunem atentiei un extras dintr-un articol aparut din publicatia oficiala a MFP – Revista Finanţe Publice şi Contabilitate – ce prezinta inregistrările contabile efectuate de antreprenor şi de beneficiar – in cazul unui contract de lucrari existent intre acestia .

Speram sa va fie de folos si multumim institutiei pentru posibilitatea preluarii. Articolul a fost publicat in RFPC din lunile noiembrie-decembrie 2017.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

[pdf-embedder url=”https://www.cabinetexpert.ro/wp-content/articol_nr11_12_ioana_mociar-8.pdf”]

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentDeclarația 112 – PDF-ul inteligent oficial ANAF a fost actualizat din nou, acum la vers. 7.1.1 (se permit diacritice)
Articolul următorATENȚIE – ANAF avertizează că nu transmite SMS-uri contribuabililor cu privire la situația fiscală personală

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.