OPANAF 3391/2017 – Formular 108 „Declarație privind impozitul pe reprezentanţă”

1
263

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 966 din 6 decembrie 2017, a fost publicat – Ordinul preşedintelui ANAF nr. 3391 din 27 noiembrie 2017 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului 108 „Declaraţie privind impozitul pe reprezentanţă” .

Iata cateva precizări suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentur posibilitatea preluarii):

– Declaraţia se completează şi se depune de către reprezentanţa unei persoane juridice străine, autorizată să funcţioneze în România până în ultima zi a lunii februarie inclusiv a anului de impunere.
– În situaţia reprezentanţei înfiinţate sau desfiinţate cursul unei luni din anul de impunere, declaraţia se depune la organul fiscal central competent în termen de 30 de zile de la data la care aceasta a fost înfiinţată sau desfiinţată, după caz.
– Formularul se depune la organul fiscal central competent, în format PDF, cu fişier XML ataşat, pe suport CD, însoţit de formatul hârtie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronicede transmitere la distanţă.

PENTRU A DESCARCA ORDIN 3391 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.