ATENȚIE – inspectorii ANAF Antifraudă au intensificat controalele în centrele angro (en-gros)

1
294

De la începutul lunii decembrie, inspectorii antifraudă fiscală din ANAF au verificat 224 de firme din centre de comercializare angro a bunurilor de larg consum din București și zona limitrofă, precum și din zonele de depozitare aferente, și au constatat contravenții pentru care au dispus sancțiuni în valoare totalã de peste 4,14 milioane de lei, constând în amenzi și confiscãri de sume (numerar), venituri ilicite și bunuri (articole de încălțăminte, îmbrăcăminte, jucării și alte bunuri casnice) .

Monitorizarea și controlul operativ al activitãții de comerț au fost intensificate cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, având în vedere numărul semnificativ de contribuabili care își desfășoară activitatea într-o zonă delimitată, potențialul economic al zonei și informațiile referitoare la lipsa de conformare (refuzul emiterii documentelor justificative pentru livrări de bunuri).

Au fost monitorizate constant inclusiv astfel de centre angro, printre care se regăsește și complexul comercial „Dragonul Roșu”, precum și contribuabilii care achiziționează bunuri din centrele comerciale respective, în scopul revânzării acestora în alte zone din țară.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Actiunile de monitorizare și control ale inspectorilor Direcției Generale Antifraudă Fiscală vor continua atât pentru a crește gradul de conformare fiscală și a preveni evaziunea, cât și pentru a descoperi și sancționa eventuale fapte ilicite.

Sursa – ANAF FB

DETALII ULTIMELE CONTROALE ANAF SI ANTIFRAUDA – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentOPANAF 3391/2017 – Formular 108 „Declarație privind impozitul pe reprezentanţă”
Articolul următorNou de la ITM – în cazul în care nu sunt aleși reprezentanți, angajatorul va invita la negocieri pe toți salariații, printr-o notificare scrisă

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.