ANAF – 155 contribuabili controlați de DGAF (Antifraudă) în primele două zile ale acțiunii „Litoralul”

0
252

Inspectorii antifraudă au controlat 155 de contribuabili din municipiul Constanţa și staţiunile turistice de pe litoralul Mării Negre, în perioada 01-02 iulie, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 529.813 lei (amenzi şi confiscări), respectiv:

1. – s-au aplicat 151 sancţiuni contravenţionale principale (118 amenzi şi 33 avertismente), valoarea totală a amenzilor fiind de 506.200 lei;

– 74 dintre cele 151 sancţiuni contravenţionale (49%) au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG nr.28/1999, respectiv pentru neemiterea bonurilor fiscale pentru toate bunurile şi serviciile prestate, neîntocmirea documentelor justificative pentru sumele introduse/extrase din unitate, emiterea de bonuri fiscale care nu conţin toate informaţiile prevazute de lege.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

2. – s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 23.613 lei, din care:

– sume (numerar) în valoare de 17.859 lei;
– venituri ilicite în valoare de 1.621 lei;
– bunuri în valoare de 4.133 lei reprezentând articole de îmbrăcăminte

3. – s-a dispus suspendarea activităţii unui contribuabil, pentru neutilizare

Sursa – ANAF

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.