ANPC va desfășura pe toată perioada sezonului estival acțiuni de control pe Litoralul romanesc, Delta Dunării, Clisura Dunării, precum și în toate zonele frecventate intens de turiști

0
315

ANPC va desfasura controale in perioada estivala, in vederea asigurarii protectiei turistilor care isi petrec vacantele si concediile pe litoralul romanesc, Delta Dunarii, Clisura Dunarii si in zonele agroturistice aglomerate. Controalele urmaresc sa previna si sa combata practicile care dauneaza vietii si sanatatii consumatorilor sau care afecteaza interesele economice ale acestora.

Presedintele ANPC a dispus controale in sectorul alimentatiei publice, al vanzarii produselor nealimentare si cel al serviciilor de cazare si agrement. Comisarii regionali ai Autoritatii vor supraveghea respectarea reglementarilor din domeniul protectiei consumatorilor, primirea si rezolvarea rapida a reclamatiilor, informarea consumatorilor, precum si consilierea operatorilor economici.

Actiunile de control preventiv vor viza sectorul alimentatiei (restaurante, patiserii, terase, baruri, fast food-uri, cluburi etc) bunurile si serviciile nealimentare (cazare, agrement, transport, inchiriere obiecte de plaja, estetica si igiena personala, alte servicii specifice zonei litorale).

Comisarii ANPC vor monitoriza si plajele de nisip, dat fiind ca in fiecare an au existat sesizari privind lipsa delimitarii zonei de plaja pentru cearceafuri.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Actiunile Autoritatii se deruleaza prin Comandamentul Litoral, in perioada 01.07.2017 – 15.09.2017, in centrele operationale din:

– Mamaia: statiunile Mamaia si Navodari;
– Neptun: statiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche;
– Costinesti: statiunile Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August.

In mod similar si pentru aceeasi perioada se infiinteaza structura teritoriala pentru protectia consumatorilor “Comandament Delta Dunarii ”, cu centrele operationale din:

– Tulcea : statiunile Mila 35, Somova, Jurilovca, Gura Portitei, Colina-Uzlina, Dunavatul de jos, Dunavatul de Sus, Mahmudia
– Sulina : Sulina, Crisan, Mila 23, Sfantul Gheorghe, Complexul turistic Rosu.

De asemenea, in august 2017 va functiona, pentru o saptamana, structura teritoriala “Clisura Dunarii”.

AFLA DE LA NOI (DIN SECTIUNEA AFERENTA) – TOATE CONTROALELE CE VOR AVEA LOC IN PERIOADA URMATOARE – CLICK AICI

Sursa (cu multumiri) – anpc.ro

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentModificările și completările aduse Normelor CF în ceea ce privește impozitul pe profit și impozitul pe veniturile microîntreprinderilor
Articolul următorANAF – 155 contribuabili controlați de DGAF (Antifraudă) în primele două zile ale acțiunii „Litoralul”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.