AcasăNewsANAF trimite invitații către reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari - în...

ANAF trimite invitații către reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari – în ce privește declararea veniturilor din chirii

ANAF, invita reprezentantii legali ai asociatiilor de proprietari din tara, sa se prezinte la sediul fiecarui ANAF judetean – in vederea inmanarii flyerelor de promovare a conformarii voluntare in ce priveste declararea veniturilor din chirii.

Aceasta reiese dintr-un comunicat oficial postat pe site-ul AJFP Mehedinti – LINK COMUNICAT.

Pentru obtinerea de informatii suplimentare cu privire la o anume problematica fiscala va recomandam sa consultati – informatiile disponibile pe site-ul ANAF (www.anaf.ro).

SUSTINE BLOGUL NOSTRU – ACCESAND BANNER-ELE DE PE SITE – PENTRU CUMPARATURI SAU ALTE INTERESE. ESTE SIMPLU – LE AI IN PARTEA DREAPTA, SAU LA FINAL ARTICOL.

Astfel, accesând portalul ANAF pot fi gasite urmatoarele genuri de informatii: legislatie fiscala (Codul fiscal si Codul de procedura fiscala actualizate, împreuna cu Normele metodologice date în aplicare), proceduri fiscale (ex. modalitatea de declarare on-line), ghiduri fiscale (ex. Ghidul pentru asociatiile de proprietari), nomenclatoare (ex. Normele de venit agricol pe judete), formulare fiscale si instructiuni de completare si multe alte informatii fiscale de interes general.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Pentru indrumare si asistenta, va puteti adresa Biroului asistenta contribuabili la tel. 0252306233 si 0252330097 sau accesand site-ul ANAF la adresa: https://www.anaf.ro/arondare, completand FORMULARUL PENTRU ASISTENŢĂ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!