Informații solicitare formular pentru obținerea parolei de acces portal REGES (Revisal)

1
634

Obținerea parolei de către angajatori se face la sediul ITM în a cărui rază teritorială îşi au sediul sau domiciliul, în baza prezentării următoarelor documente:

– solicitarea scrisă pentru eliberarea parolei (model anexat);
– împuternicire semnată şi ştampilată de angajator, în cazul în care persoana care solicită obținerea parolei este alta decât reprezentantul legal al angajatorului;
– copia certificatului de înmatriculare al angajatorului;
– copia actului de identitate al persoanei împuternicite.

Obținerea parolei de către unitățile fără personalitate juridică ale angajatorilor (sucursale, agenții, etc.) se face la sediul ITM în a cărui rază teritorială acestea îşi desfăşoară activitatea, în baza prezentării următoarelor documente:

– solicitarea scrisă pentru eliberarea parolei (model anexat);
– împuternicire semnată şi ştampilată de reprezentantul legal al unității fără personalitate juridică, în cazul în care persoana care solicită obținerea parolei este alta decât reprezentantul legal al unității;
– copia certificatului de înmatriculare al angajatorului;
– copia certificatului fiscal al unității fără personalitate juridică;

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

– copia actului de identitate al persoanei împuternicite;
– copia delegării de competență pentru încadrarea personalului prin încheierea de contracte individuale de muncă;
– copia delegării de competență pentru înființarea şi completarea registrului general de evidență a salariaților în format electronic.

Obținerea parolei este condiționată din motive juridice și tehnice de transmiterea registrului conform HG nr. 500/2011. Această transmitere a registrului trebuie să fie prealabilă solicitării parolei, putând fi urmată imediat, cu ocazia aceleiaşi prezențe la sediul ITM, de solicitarea și obținerea parolei pentru transmiterea on‐line a registrului.

UTIL – Împuternicire eliberare parola – pentru depunere online Revisal (model valabil si in 2016) – click aici

Sursa – ITM Calarasi

Articolul precedentANAF trimite invitații către reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari – în ce privește declararea veniturilor din chirii
Articolul următorD 394 – declarare contracte de chirie încheiate cu PF, bonuri fiscale primite de la plătitori/neplătitori de TVA fără CUI client pe ele, etc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.