AcasăCodul munciiATENȚIE - în data de 25.11.2016 este planificata o lucrare de mentenanță...

ATENȚIE – în data de 25.11.2016 este planificata o lucrare de mentenanță a sistemului informatic REGES

ITM anunță ca in cursul zilei de vineri, 25.11.2016 este planificata o lucrare de mentenanta a sistemului informatic REGES. La nivelul angajatorilor si Inspectoratelor Teritoriale de Munca va exista urmatorul impact:

– vineri, 25.11.2016, in intervalul 15:30 – 16:30 portalul online pentru depunerea registrelor va fi oprit. Angajatorii vor putea realiza depuneri vineri in afara intervalului, iar notificarea cu privire la mentenanta a fost deja publicata pe portal;

SUSTINE BLOGUL NOSTRU – ACCESAND BANNER-ELE DE PE SITE – PENTRU CUMPARATURI SAU ALTE INTERESE. ESTE SIMPLU – LE AI IN PARTEA DREAPTA, SAU LA FINAL ARTICOL.

– vineri, 25.11.2016, in intervalul 14:30 – 20:00 va fi oprit accesul catre aplicatiile locale REGES pentru preluarea registrelor la ghiseul Inspectoratelor Teritoriale de Munca.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Sursa – cu multumiri – ITM Caras-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!