AcasăProfit / venitModificarea anului fiscal incepand cu 01 ianuarie 2014 - prin depunere...

Modificarea anului fiscal incepand cu 01 ianuarie 2014 – prin depunere Formular 014 (info rapid)

Contribuabilii care au optat, în conformitate cu legislatia contabila în vigoare – Legea nr. 82/1991 art. 27 alin.(3), pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.

Primul an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa între 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentând un singur an fiscal.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Optiunea de modificare a anului fiscal se comunica organelor fiscale teritoriale cu cel putin 30 de zile calendaristice înainte de începutul anului fiscal modificat prin depunerea formularului 014 “ Notificare privind schimbarea anului fiscal” prevazut de Ordinul ANAF nr. 3854/2013 (publicat în Monitorul Oficial nr. 10/08.01.2014).

Sursa – DGFP Brasov

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!