AcasăNewsPlăţile în numerar între persoane fizice vor fi limitate la 10.000 lei...

Plăţile în numerar între persoane fizice vor fi limitate la 10.000 lei pe zi – declaratii oficiale

Plăţile în numerar între persoane fizice vor fi limitate la 10.000 de lei pe zi, iar plafonul pentru plăţile în numerar pe care le pot face firmele, către alte companii sau persoane fizice, va fi redus la jumătate, de la 10.000 lei la 5.000 de lei pe zi, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, într-un interviu acordat AGERPRES .

În prezent nu există plafon pentru plăţile în numerar între persoane fizice, iar plafonul pentru plăţile în numerar pe care le pot face companiile este de 10.000 de lei pe zi.

Ministrul Finanţelor intenţionează să promoveze această măsură până la sfârşitul lunii februarie.

Mai multe detalii pe articolul sursa.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

2 COMENTARII

  1. De ce se limiteaza dreptul persoanelor fizice sa faca plati in numerar ? Este un abuz. S-au depus bani la CEC si prin FNI au fost pierduti,trebuie sa se privatizeze si BANCA CEC, FACE OPERATIUNI CA TOATE BANCILE PRIVATE,suporta populatia cheltuielile de personal si administratie, costurile bancare sunt foarte mari.De aceea populatia strange bani pentru siguranta zilei de maine,cu ce drept se impune acest lucru,vor banii populatiei? Sa reduca aparatul bugetar (parlamentari,senatori,etc.)problema ingradirii platilor in numerar a populatiei,aminteste de vechiul regim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!