AcasăDeclaratia 112Verificati starea "Declaratiei 112" (consultarea mesajelor din recipisa)

Verificati starea “Declaratiei 112” (consultarea mesajelor din recipisa)

După depunerea formularului 112, „Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate”, este obligatoriu să se vizualizeze starea acesteia prin accesarea link-ului – DE AICI – şi consultarea mesajelor din recipisă, deoarece data depunerii D 112 online sau la ghişeu este data înregistrării indexului pe websiteul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

În acest sens, dacă, după vizualizarea stării Declaraţiei 112, prin consultarea recipisei, mesajul este nevalidată, se va depune o nouă Declaraţie 112 iniţială, corectă, care va urma aceeaşi procedură privind vizualizarea stării, prin accesarea linkului – de aici.

Dacă mesajul este validată, dar se constată că există atenţionări (sume eronate, angajaţi nedeclaraţi etc.), se va depune o Declaraţie 112 rectificativă, corectă, care va urma aceeaşi procedură privind vizualizarea stării, prin accesarea linkului de verificare.

via – finantevalcea.ro

NU UITATI SI DE URMATOARELE ARTICOLE:

– Colectie de intrebari si raspunsuri oficiale pe tema D 112 – click aici
– Obligatiile din Nomenclator (Anexa 2 a H.G. nr. 1397/2010) care se declara in Declaratia 112 si modul de calcul al acestora – click aici
– Cine are obligatia depunerii formularului 112 (Declaratia unica 112) ? – click aici
– Declararea in D 112 a impozitului pe veniturile din salarii datorat de salariatii care isi desfsaoara activitatea la sediile secundare inregistrate fiscal – click aici
– Cum se completeaza Declaratia unica 112 (valabil incepand cu ianuarie 2011) – click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!