Cu privire la depunerea „Declaratiei 112” la ghiseu pana la 25.08.2011

5
258

Vedem si noi ca circula o serie de informatii pe internet cu privire la faptul ca Declaratia 112 s-ar depune si la ghiseu pana la data de 25.08.2011, desi ANAF precizeaza clar ca se va depune numai on-line incepand cu data de 25.07.2011.

Personal am verificat pe site-urile oficiale ale unor diverse DGFP judetene, precum si pe site-ul ANAF, insa nu am vazut nicaieri precizarea ca D 112 se poate depune inca la ghiseu.

INSA SUNAND LA ASISTENTA CONTRIBUABILI LA ANAF (SEDIUL CENTRAL) – NI S-A PRECIZAT CA PROBLEMA PRIMIRII LA GHISEU A D 112 RAMANE LA LATITUDINEA FIECAREI ADMINISTRATII FINANCIARE LA CARE ESTE ARONDAT CONTRIBUABILUL. LA TELEFON S-A PRECIZAT CA NU EXISTA BAZA LEGALA SI NICI DISPOZITII INTERNE, INSA ACEST LUCRU SE PRACTICA IN UNELE JUDETE.

IN CONCLUZIE SUNATI LA ADMINISTRATIA FINANCIARA DE CARE TINETI SI INTREBATI DACA PRIMESC (INCA) D 122 LA GHISEU, IN CAZUL IN CARE NU ATI TERMINAT PROCEDURILE PRIVIND SEMNATURA ELECTRONICA.

Articolul precedentRaportarea contabilă semestrială pentru entităţile care intră în sfera de reglementare contabilă a BNR
Articolul următorCum depunem „Declaratia 112” pe e-guvernare.ro (indrumar insotit de imagini)

5 COMENTARII

  1. In Bucuresti (Admin Sector 6) se mai primeste declaratia 112 la ghiseu?
    Eu am inceput procedurile referitoare la semnatura electronica din data de 10.08 si inca mai astept confirmarea de la CertSign!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.