AcasăSalarizareCe trebuie facut pentru preluarea datelor din versiunile anterioare in Revisal 5.0.6...

Ce trebuie facut pentru preluarea datelor din versiunile anterioare in Revisal 5.0.6 ?

Pentru preluarea informatiilor in noul Revisal 5.0.6 – detalii aplicatie aici – din versiunile anterioare ale aplicaţiei Revisal, este necesară aplicarea tuturor patch-urilor publicate pe site-ul Inspecţiei Muncii, ale caror link-uri de descarcare le gasiti în continuare:

1 – Actualizarea nomenclatorului CAEN pentru registrul electronic – click aici
2 – Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic – click aici
3 – Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic – click aici
4 – Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic – click aici
5 – Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic – click aici

ALTE DOCUMENTE UTILE CU PRIVIRE LA NOUL REVISAL:

– Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1918 din 25.07.2011 – text integral
– Informare (adresa) ce se depune de angajator la ITM pentru precizarea prestatorului ce completeaza si transmite Revisal-ul – CLICK AICI
– MODEL DE DECIZIE PENTRU DESEMNAREA PERSOANEI RESPONSABILA CU REVISAL-UL – CLICK AICI
– Contract prestari servicii completare si transmitere Revisal (model orientativ) – click aici
– HG 500/2011 – privind REVISAL 2011 (valabil incepand cu 01 august 2011) – click aici

22 COMENTARII

  1. Buna!
    Nu reusesc sa instalez toate patch-urile.De la versiunea 206.005 nu am mai reusit sa instalez pentru ca descopera niste erori si raman la versiunea veche (206.004).
    Din verificarile mele ,am 4 coduri COR la care s-a modificat nesemnificativ denumirea ,nu si codul. Le pot actualiza manual? Am apelat la specialisti IT care nu au stiut sa ma ajute.
    Offf!
    Multumesc pt.ajutor!
    Va urez tuturor succes!

  2. Le poti moddifica manual, dar trebuiesc actualizate patch-urile pina la 007. Dai dezinstalare la ala care nu merge si apoi reinstalare. Eu am reusit.

  3. Modulul de importat salariatii din versiunea veche e de toata jena, daca dai renunta la un angajat sau inchizi programul nu mai porneste data viitoare de la ultimul care nu l-ai salvat, eu inca nu am gasit o rezolvare pentru problema aceasta iar la firmele unde sunt sute de angajati ce faci stai in fata calculatorului pana termini importul.

  4. @ bbbeeeeeeee

    Admit afirmatia lui bbbeeeeeeee in legatura cu importul salariatilor. un aspect important in legatura cu intrerupere este suspendarea preluarii inainte de a inchide programul, dupa asta puteti sa reporniti programul linistit si sa continuati importul.

  5. daca platesc si ore suplimenatre si optez pentru “spor ore suplimentare” mi se cere sa introduc o suma.Contravaloarea orelor suplimentare difera de la o luna la alta in functie de timpul lucrat.Ce suma fixa sa trec? are cineva o idee?

  6. daca am contracte pe perioada determinata cu acte aditionale de prelungire respectiv transformare in nedeterminata, in revisalul nou , la preluarea datelor imi arata data inceput activitate – ca si data la care s-a produs ultima modificare a contractului ( respectiv data la care s-a transformat contractul din perioada determinata in nedeterminata). este corect? sau corectez cu data la care s-a inceiat CIM? (nu imi arata la istoricul contractului toate modificarile aferente)

  7. La noi la firma se acorda un spor de fidelitate pentru perioada lucrata la firma.Sporul este un procent din salariul de baza, calculat in functie de orele lucrate in luna respectiva, deci suma se poate modifica .
    In revisal mi se cere sa introduc o suma. Ma poate ajuta cineva cum sa procedez?

  8. La fereastra de preluare din versiuni anterioare daca exista multi angajati, ptoi suspenda preluarea de date , inchizi fereastra de preluare si cand singura obtinu la preluare este continua preluare

  9. Dupa fiecare patch pornesti aplicatia si o opresti, pentru a-si face reglarile in registri. Asa am facut dupa fiecare patch, de la 205 nu se mai instala.
    Cand sunt instalate patchurile, la “HELP” iti arata Revisal 240, aceasta e versiunea care are fisierulu (.mdb) corect pentru preluat.
    Daca ati avut instala Revisal Test, mergeti si la User/TEMP si stergeti manual si de acolo, raman “urme” in registri care pot afecta instalarea Versiunii de lucru.
    Si va rog nu dati cu toporul in IT-sti, invatati-i un pic de contabilitate in schimb, daca vreti ajutor de la ei!
    E bine ca au mai ramas o perioada si pe vechea aplicatie, dar transmitand cu noua aplicatie, nu se mai poate transmite/reveni la vechea aplicatie.

  10. Buna ziua,

    A reusit cineva sa genereze fisierul .xml din ultima versiune Revisal. Ce fac in cazul unor angajari? Nu da nimeni niciun raspuns?!

  11. @admin Daca te referi la operatia : Genereaza registru-salveaza din meniul Registru, mie imi zice “Formatul Fişierului este Invalid” pe site.

    Explica te rog mai exact ce pasi trebuie urmati.

    Multumesc anticipat.

  12. Nu reusesc sa fac instalarea codurilor COR de la versiunea 206.005. Eu W7 cu 64 de biti sa fie asta o problema? Am dezinstalat prima data versiunea cum am citit mai sus, insa se opreste la jumatate. Ce sa fac?

  13. sall! de ce nu pot prelua datele in noul revisal?! am actualizarile la zi!, dar nu ma lasa sa preiau datele . ma poate ajuta cineva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!