AcasăSalarizareInformare (adresa) ce se depune de angajator la ITM pentru precizarea prestatorului...

Informare (adresa) ce se depune de angajator la ITM pentru precizarea prestatorului ce completeaza si transmite Revisal-ul

Desi nu a fost publicat in Monitorul Oficial (sau poate nu avem noi inca info despre publicare), Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1918 din 25.07.2011 – text integral – privind Procedura si actele pe care angajatorii sunt obligati sa le prezinte la ITM pentru obtinerea parolei, precum si Procedura privind transmiterea registrului in format electronic, prevede obligatia informarii ITM-ului de catre orice angajator, in momentul in care se incheie un contract cu un prestator.

Prestatorul este aceea persoana juridica care se va ocupa de completarea si transmiterea Revisal-ului pentru angajatorul in cauza, iar informarea trebuie facuta in 3 zile de la semnarea contractului intre cele 2 parti.

Pornind de la prevederea existenta la Cap. III, mai exact punctele 9 si 10, ne-am gandit sa propunem un model de notificare, insa ca un draft, acesta putand suferi modificari in urma observatiilor voastre. Iata-l in continuare, conform prevederilor de la Cap. III (punctele 9 si 10).

PENTRU MODELUL DE INFORMARE CATRE I.T.M. – CLICK AICI

MODEL DE DECIZIE PENTRU DESEMNAREA PERSOANEI RESPONSABILA CU REVISAL-UL – CLICK AICI

9 COMENTARII

  1. persoana care se ocupa de completarea si transmiterea revisal trebuie sa aiba diploma de inspector resurse umane sau vreo diploma speciala?

  2. dar trebuie sa fie cineva special pt transmmiterea revisalului? eu tin conta unui II, l-am transmis eu, simplu, cand am avut primul angajat. e ok?

  3. ITM NU PRIMESTE (PENTRU CEI CARE AU PAROLE)-NOUA DECIZIE.
    LA ITM CLUJ-SPUN CA RAMINE DECIZIE INTERNA (LA FIRMA)SI NU SE DEPUNE LA REGISTRATURA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!