AcasăCodul munciiVersiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 -...

Versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 – actualizata 15.08.2011

În urma consultărilor publice, Inspecţia Muncii a pus ieri la dispoziţia angajatorilor versiunea nouă a aplicaţiei informatice Revisal pentru înfiinţarea şi completarea registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic, actualizată în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 500/2011:

– Revisal 5.0.6 (pentru Windows XP / Vista / 7) – click aici
– Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf – Portable Document Format) – click aici

Versiunea nouă a aplicaţiei Revisal permite:

– preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal, care trebuie să fie actualizată cu toate patch-urile publicate;
– introducerea, modificarea şi corectarea datelor din registru în conformitate cu prevederile H.G. 500/2011;
– validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor tehnice;
– generarea registrului în format electronic ce urmează a fi transmis către inspectoratul teritorial de muncă conform H.G. 500/2011.

Specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011

Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor specificaţiile actualizate de completare a registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic, aferente soluţiei tehnice adoptate în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 500/2011 – text integral aici.

Specificaţiile tehnice se adresează angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului:

specificaţii tehnice versiune revizuită 15.08.2011(format .pdf – Portable Document Format)
reguli de completare versiune revizuită 15.08.2011(arhivat în format .zip – 4 fişiere .xsd – XML Schema Definition)
exemplu versiune revizuită 15.08.2011(arhivat în format .zip)

Pentru suport tehnic şi sugestii referitoare la registrul în format electronic, Inspecţia Muncii vă pune la dispoziţie adresa de e-mail [email protected]

23 COMENTARII

  1. Buna ziua, am si eu o intrebare sau poate doua. Am instalat noua versiune si vreau sa preiau datele ca sa incep sa introduc firmele si personalul. Ce trebuie sa preiau ca sa-mi apara ca scrie formatul .mdi Este cumva baza de date pe care o salvez din versiunea precedenta? Asta trebuie sa incarc? Noi avem un cabinet de contabilitate. Dupa ce facem decizia de numire a persoanei care transmite revisalul trebuie inchetiat si un contract pentru revisal si trebuie dus si la ITM?

  2. @marean, 90 de zile incepand de la 01.08.2011, cum zice la HG 500, lucratoare sau calendaristice?
    Am confirmare de la ITM, cei care au user si pass, pentru cei care au transmis on-line si pana acum, nu este nevoie de schimbat user/pass.

  3. Nu pot sa preiau datele din revisal-ul vechi, am eroare. Trebuia sa fac ceva inainte?

    Care este modalitatea de export fisier pe noul revisal? Am inregistrat un contract , dar nu stiu ce trebuie sa fac pentru a-l exporta.

  4. Buna ziua!
    Nu reusesc sa fac preluarea, ajung in momentul in care selectez baza de date din versiunea 206 si nu se mai intampla nimic. Este ceva ce nu fac eu cum trebuie, dar nu stiu ce. Ma poate ajuta cineva?

  5. A incercat cineva sa genereze .xml -ul din noua aplicatie? Cum se genereaza? trebuie sa inregistrez o incetare de contract, am reusit sa fac modificarea dar nu stiu cum sa generez registrul ce trebuie incarcat pe serverul itm.
    Aplicatia are menul Registru dar rezultatul e .rvs si nu e recunoscut de aplicatia online.
    Singura optiune acum a fost sa folosesc aplicatia veche.

  6. Pentru preluarea datelor din vechiul revisal trebuie facute actualizarile la COR:
    http://www.inspectiamuncii.ro/
    Dupa actualizare se intra in aplicatia nou, se selecteaza din menu Preluare din versiune anterioara, La selectare mdb se preia Revisal206 din c/programfiles/revisal/ (sau unde a fost instalat programul).

  7. Completez ce a zis daniela: E foarte important ca utilizatorul calculatorului sa aiba drept de administrator, altfel, cu simplu cont de user, la preluarea bazei de date vechi, da eroare fara nicio explicatie.

  8. Avand in vedere ca detin o firma de contabilitate, m-am ocupat si de completarea si transmiterea Revisal-ului pentru clientii firmei. Intrebarea mea este: pot continua acest proces avand in vedere noile prevederi ale HG 500/2011?
    Multumesc

  9. Va rog mult am nevoie de ajutor.Am facut toate modificarile cum scrie in programul nou.Cand preiau datele din Revisalul vevhi am aceste eroare.
    1. Baza de date incarcata nu indeplineste cerintele preluarii.
    2. Versiunea DB gasita/asteapta 206/240
    3.Vers.aplicatie gasita asteapta/App2.4.0
    4.Versiunea Cor gasita asteapta/ Cor.5.0.
    ce trebuie sa fac exact , va rog indicatii pasii necesar, eu sunt secretara, dar am rugat pe informaticianul de la scoala si nu a putut sa ma ajute.Multumesc mult pt.ajutor.

  10. Buna ziua – eu am instalat noua versiune de revisal si am introdus datele firmei si angajatii activi deoarece nu aveam multi numai trei, poate sa-mi spuna cineva daca e bine si asa si dupa ce am introdus cum transmit la ITM ca am inteles ca trebuie transmis in momentul cand ai noua versiune chiar daca nu ai nici o modificare.
    Multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!