AcasăGeneral36 de posturi vacante - MCTI

36 de posturi vacante – MCTI

Din cele 36 de posturi, 11 sunt de consilier asistent, trei de consilier superior, trei de expert asistent, patru de referent asistent, patru de referent debutant, doua de consilier debutant, sase de consilier principal, doua de consilier juridic debutant, un post de consilier juridic asistent.

În urma concursului, angajarile se vor face în cadrul Directiei Generale pentru Tehnologia Informatiei si Programe Europene IT, a Directiei pentru Comunicatii si Programe Europene, a Compartimentului pentru Relatia cu Parlamentul si Sindicatele, Directia Economica, Resurse Umane si Administrativa, Directia Juridica, Directia Afaceri Europene si Relatii Internationale, precum si Compartimentul de Informare Publica si de Relatii cu Presa.

MCTI are prevazut în statutul de functionare un numar total de 187 de functii, dintre care trei sunt de demnitar, 138 de functii publice, iar 46 pentru personal contractual.

Potrivit unui studiu intern realizat în anul 2006, reiese ca în MCTI fluctuatia de personal are un grad ridicat, media de sedere a angajatilor în institutie fiind de 1 an si doua luni.

În general, specialistii din MCTI prefera, dupa o perioada de timp în care au muncit în minister, sa se angajeze la firmele din domeniul IT&C din tara si strainatate unde sunt recompensati cu venituri net superioare.

sursa – newsletter MCTI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!