ATENȚIE – taxa de pașaport nu se mai încasează prin unitățile Trezoreriei Statului (OUG 152/2020)

0
1248

ANAF informează că, începând cu luna septembrie a.c., contravaloarea paşapoartelor se achită în contul Companiei Naţionale «Imprimeria Naţională» – S.A. prin mijloace de plată online, inclusiv prin intermediul Sistemului naţional electronic de plată online – SNEP sau prin unităţile bancare cu care Compania Naţională «Imprimeria Naţională» – S.A. încheie convenţii în acest scop (CEC Bank), ca urmare a intrării în vigoare a OUG 152 /2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăţi care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului naţional electronic de plată online.

Ca urmare a celor menţionate, prin unităţile Trezoreriei Statului nu mai fi se mai încasează contravaloarea taxelor pentru eliberarea paşapoartelor.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Baza legală: OUG 152 /2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în vederea extinderii categoriilor de plăţi care pot fi efectuate prin intermediul Sistemului naţional electronic de plată online publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 802 din 01 septembrie 2020.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa (cu multumiri) – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman

REVEDEȚI PREZENTAREA
ANAF
Articolul precedentOMMPS nr. 1375/2020 – aprobare modele cerere și declarație aferente zile libere pentru părinți în vederea supravegherii copiilor
Articolul următorReducere impozite în funcție de valoarea capitalurilor proprii – ce a adus nou OUG nr. 153/2020

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.