AcasăReglementari contabileGhidul asociațiilor, fundațiilor şi federațiilor - publicat pe site-ul ANAF (decembrie 2019)

Ghidul asociațiilor, fundațiilor şi federațiilor – publicat pe site-ul ANAF (decembrie 2019)

Agenția Națională de Administrare Fiscală a elaborat Ghidul asociațiilor, fundațiilor şi federațiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, ce are ca obiectiv informarea corectă a contribuabililor, în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin.

Ghidul poate fi accesat pe pagina de internet www.anaf.ro – Asistență contribuabili/Ghiduri curente – sau se poate descarca de mai jos, acesta fiind actualizat la 20.12.2019.

PENTRU A DESCARCA GHIDUL ONG-URILOR (2019) – CLICK AICI

NOU – OUG nr. 78/2019 – măsuri agricultură și fiscal bugetare (s-a abrogat O.G. nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA) – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

NOU – HG nr. 970/2019 – privind stabilirea zilelor de 27 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020 ca zile libere – click aici

28 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Agenția Națională de Administrare Fiscală a elaborat Ghidul asociațiilor, fundațiilor şi federațiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, ce are ca obiectiv informarea corectă a contribuabililor, în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin. Ghidul poate fi accesat pe pagina de internet www.anaf.ro...Ghidul asociațiilor, fundațiilor şi federațiilor - publicat pe site-ul ANAF (decembrie 2019)
error: Conținutul este protejat !!