AcasăCodul munciiIMPORTANT - soluție pentru protecția bazei de date din Revisal (pentru a...

IMPORTANT – soluție pentru protecția bazei de date din Revisal (pentru a nu pierde niciodată datele)

Multumita colegilor de pe grupul – CONTABILI PE FACEBOOK (vino si tu alaturi de noi) – va supunem atentiei un tutorial simplu pentru a beneficia de avantajul de a nu pierde niciodată datele din programul oficial al ITM – REVISAL. Speram sa va fie de folos.

1. Crearea contului de Dropbox: Dați click pe cuvântul Dropbox , va apărea următoarea pagina:

pe care completați cu datele Dvs. (Nume, prenume, e-mail, parolă), și dați click pe Butonul albastru. Automatic va fi descărcat programul de sincronizare – DropboxInstaller.exe

Instalați programul, care va crea pe calculatorul Dvs. un folder denumit DROPBOX, în locația – C:\users\\Dropbox

Doar la prima pornire a programului de sincronizare Dropbox va trebui să introduceți e-mailul și parola creată mai sus! Dupa instalarea programului verificati adresa de mail si confirmati adresa de mail prin click pe adresa sau butonul din mail trimis de Dropbox.

2. Instalarea programului de RVS Viewer:

Descărcați programul de AICI. Instalați și porniți programul. Vă va apărea următoarea fereastră:

Dați click pe butonul – COPIE SIGURANȚĂ REVISAL – va apărea fereastra:

Mutați toate comutatoarele în poziția din imaginea de mai sus, cu butonul – ALEGE CALEA MANUAL – căutați folderul Dropbox care ați instalat la pasul 1.

Și gata, ați terminat!!!

FROM NOW ON – ori de cate ori va fi pornit calculatorul Dvs. automat, datele Dvs. de REVISAL vor fi salvate in CLOUD pe serverele Dropbox.

In total vor fi salvate intotdeauna 10 copii de siguranta, adica cand ajungeti la a 11-lea pornire a calculatorului Dvs. se va suprascrie prima. Deci Dvs. intotdeauna veti avea ultimele 10 salvari de siguranta!

Daca se intanpla ceva calculatorul Dvs. sau hard disk-ul se defecteaza, nu aveti nici o problema, in cloud la Dropbox o sa aveti intotdeauna ultimele 10 salvari, de unde va puteti reface oricand baza Dvs. de date.

6 COMENTARII

  1. […] – Utilitar pentru verificarea fișei plătitorului (ANAF) cu balanța contabila – fișier în MS Excel (gratuit) – CLICK AICI – Aplicație pentru inventarierea ușoară a produselor (sute de produse) – gratuit (Excel) – CLICK AICI – NEWS – aplicatie, care pe baza importului fisierului XML generat de bilant, face notele aferente – click aici – Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – update nou (verificarea configurației Excel de pe PC) – click aici – Model de pontaj ce permite automatizarea operațiilor – recunoaștere zile week-end, completare ore lucrate și ore suplimentare, etc.- click aici – Aplicație de calcul, evidență și prezentare grafică a concediilor de odihnă – 2019 (model gratuit) – click aici – Calculator Salariu 2019 – atât de la net la brut cât și de la brut la net (gratuit) – click aici – Program de calcul pentru vârstă pensionare – validare CNP, calcul vârsta în forma ani-luni-zile, data și anul pensionarii la limita de vârstă, etc. – click aici – Completare automată dispoziții de plată/încasare – aplicație utilă pentru toți colegii contabili (gratuit) – click aici – Verificarea balanței la 31.12.2018 – fișier de ajutor pentru contabili, înainte de întocmire bilanț – click aici – IMPORTANT – soluție pentru protecția bazei de date din Revisal (pentru a nu pierde niciodată datele) – click aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Multumita colegilor de pe grupul - CONTABILI PE FACEBOOK (vino si tu alaturi de noi) - va supunem atentiei un tutorial simplu pentru a beneficia de avantajul de a nu pierde niciodată datele din programul oficial al ITM - REVISAL. Speram sa va...IMPORTANT - soluție pentru protecția bazei de date din Revisal (pentru a nu pierde niciodată datele)
error: Conținutul este protejat !!