AcasăDeclaratia 112NEWS - nu se percep accesorii la D 112 rectificative depuse la...

NEWS – nu se percep accesorii la D 112 rectificative depuse la iulie și august 2019 (conform OMFP nr. 3063/2019)

Dupa cum stiti deja, in Monitorul Oficial nr. 794 din 01 octombrie 2019, a fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 3063 din 10 septembrie 2019TEXT INTEGRAL AICI – pentru aprobarea modelului, conținutului și modalității de depunere și de gestionare a formularului 112 „Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, va supunem atentiei o precizare IMPORTANTA – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea reluarii informatiilor). Speram sa va fie de folos, CA SI INFORMATIILE ANTERIOARE PE ACEASTA TEMA.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Astfel, prin ordin au fost aduse precizări speciale cu privire la modul de declarare pentru angajatorii care desfăşoară activităţi în domeniul construcţiilor.

Astfel, în situația în care aceștia depun declarația în scopul aplicării facilităților fiscale, după publicarea pe site-ul ANAF a programului de asistență, în conformitate cu prevederile prezentului ordin, pentru obligațiile declarative începând cu luna iulie 2019, îndeplinind condițiile începând cu data intrării în vigoare a OUG 43/2019, pentru perioada cuprinsă între termenul prevăzut pentru depunerea declarației şi data apariției programului de asistenţă a contribuabililor, le sunt aplicabile prevederile art. 78 “Cazul de forţă majoră şi cazul fortuit” din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare (nu se percep accesorii).

NEWS – măsurile asiguratorii impuse până la finalizarea anchetei sau decizia definitiva a instantei – declarate de CCR ca neconstituționale. – click aici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum stiti deja, in Monitorul Oficial nr. 794 din 01 octombrie 2019, a fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 3063 din 10 septembrie 2019 - TEXT INTEGRAL AICI - pentru aprobarea modelului, conținutului și modalității de depunere și de gestionare a formularului...NEWS - nu se percep accesorii la D 112 rectificative depuse la iulie și august 2019 (conform OMFP nr. 3063/2019)
error: Conținutul este protejat !!