Vă mulțumim din suflet tuturor! Contabili și resurse pentru ei (pagina noastră oficială de Facebook) a atins azi – 43.000 de like-uri.

1
137

Pagina noastra de Facebook dedicata contabililor si denumita – Contabili si resurse pentru ei – a depasit in ultima perioada numarul de 43.000 de like-uri. Pe aceasta cale, dorim sa VA MULTUMIM (din nou – foarte, foarte, foarte, foarte foarte mult) pentru interesul vostru pentru aceasta pagina, pentru implicarea in promovarea post-urilor de acolo si pentru popularizarea acesteia.

Va multumim (foarte, foarte, foarte mult) si pentru faptul ca sunteti alaturi de noi in continuare si nu mergeti pe grupurile si paginile de FB care ne copiaza. Doamne Ajuta!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

– Grupul „Contabili pe Facebook” – cu peste 20.113 de colegi click aici (vino alaturi de noi)
– Grupul „Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – cu peste 10.105 de colegi – click aici
– Grupul „Contabilul Istet” – cu peste 5.503 de colegi – click aici
– Grupul „CONSULTANTI FISCALI – Grup” – cu peste 3.345 de colegi – click aici
– Grupul de pe LinkedInlinkcu peste 747 de colegi
– Contul oficial de Twitter al blogului – link – cu peste 8.689 de tweet-uri si multi colegi.
– Grupul de contabilitate contacafe_club linkcu peste 5.841 de colegi

PENTRU CEI CARE VOR SA NE DEVINA COLEGI PE GRUPURI – CLICK PE LINK-URILE DE MAI SUS SI APOI PE JOIN, IAR CEI CARE VOR SA NE DEA LIKE PE PAGINA DE FB – INTRATI PE LINK SI APOI CLICK PE BUTONUL “LIKE”

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.