Notă de informare salariat (GDPR – protecție date) – anexa la Contractul Individual de Muncă

4
9055

Multumita colegilor de pe grupul de contabili – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model de informare, ce se aplica in cazul unui salariat nou, prin care acesta este informat cu privire la prelucrarea datelor personale ale acestuia (scopul/scopurile in care sunt prelucrate).

In esenta, nota de informare „vine” ca o anexa la Contractul Individual de MuncăMODEL 2019 AICI. Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA MODEL INFORMARE GDPR – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

DE INTERES – NEWS – precizări noi ITM, referitoare la neconcordantele intre informațiile privind Revisal (gestionate de Inspecția Muncii) și informațiile din D 112 (gestionate de către ANAF) – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Salarizare
Articolul precedentPFA poate sa-și deducă la calculul venitului net anual cheltuielile cu transportul și cazarea pe perioada deplasărilor ?
Articolul următorOUG 26/2019 – modificare legislație zilieri (domenii nou în care pot activa zilierii, registrul electronic de evidenţă a zilierilor)

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.