AcasăCodul munciiOUG 26/2019 - modificare legislație zilieri (domenii nou în care pot activa...

OUG 26/2019 – modificare legislație zilieri (domenii nou în care pot activa zilierii, registrul electronic de evidenţă a zilierilor)

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 309 din 19 aprilie 2019, a fost publicata – Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 26 din 18 aprilie 2019 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, OUG ce cuprinde si o serie de modificari la zilieri.

Avand in vedere cele de mai sus, iata si textul integral – via colegi Contabili pe Facebook. Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA OUG 26/2019 (INTEGRAL) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

DE INTERES – NEWS – precizări noi ITM, referitoare la neconcordantele intre informațiile privind Revisal (gestionate de Inspecția Muncii) și informațiile din D 112 (gestionate de către ANAF) – CLICK AICI

UTIL – Notă de informare salariat (GDPR – protecție date) – anexa la Contractul Individual de Muncă – click aici

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 309 din 19 aprilie 2019, a fost publicata - Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 26 din 18 aprilie 2019 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, OUG ce cuprinde si o serie de...OUG 26/2019 - modificare legislație zilieri (domenii nou în care pot activa zilierii, registrul electronic de evidenţă a zilierilor)
error: Conținutul este protejat !!