AcasăCodul munciiAdeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) -...

Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – versiune nouă aplicație (rectificări adeverințe)

Din nou, multumita implicarii colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook (Florin Faur si Dorian Baciu) – va supunem atentiei fisierul actualizat (Excel M – vers. 07.03.2019 – 72b) pentru generarea adeverintei de vechime in munca prin importul datelor din Revisal.

Versiunea de adeverinta corectata contine – remedieri la data suspendării și încetări CIM în adv. de șomaj. Atentie, pentru functionarea corecta e necesar sa activati, daca va apare Security Alert, Options…Enable content. Instructiunile de utilizare si modelul de raport salariat le gasiti pe link-ul initialclick aici

PENTRU A DESCARCA FISIERUL PENTRU ADEVERINTA – CLICK AICI

UTIL – Verificarea balanței la 31.12.2018 – fișier de ajutor pentru contabili, înainte de întocmire bilanțCLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Din nou, multumita implicarii colegilor de pe grupul - Contabili pe Facebook (Florin Faur si Dorian Baciu) - va supunem atentiei fisierul actualizat (Excel M - vers. 07.03.2019 - 72b) pentru generarea adeverintei de vechime in munca prin importul datelor din Revisal. Versiunea de...Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) - versiune nouă aplicație (rectificări adeverințe)
error: Conținutul este protejat !!