Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – versiune nouă aplicație (rectificări adeverințe)

3
2863

Din nou, multumita implicarii colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook (Florin Faur si Dorian Baciu) – va supunem atentiei fisierul actualizat (Excel M – vers. 07.03.2019 – 72b) pentru generarea adeverintei de vechime in munca prin importul datelor din Revisal.

Versiunea de adeverinta corectata contine – remedieri la data suspendării și încetări CIM în adv. de șomaj. Atentie, pentru functionarea corecta e necesar sa activati, daca va apare Security Alert, Options…Enable content. Instructiunile de utilizare si modelul de raport salariat le gasiti pe link-ul initialclick aici

PENTRU A DESCARCA FISIERUL PENTRU ADEVERINTA – CLICK AICI

UTIL – Verificarea balanței la 31.12.2018 – fișier de ajutor pentru contabili, înainte de întocmire bilanțCLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Salarizare
Articolul precedentDeclarația Unică (ANAF 2019) – actualizare PDF inteligent (vers. A 2.0.6 – rezolv. probl. informatice în legătura cu secțiunea II.2.2)
Articolul următorProgram de calcul pentru vârstă pensionare – validare CNP, calcul vârsta în forma ani-luni-zile, data și anul pensionarii la limita de vârstă, etc.

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.