Program de calcul pentru vârstă pensionare – validare CNP, calcul vârsta în forma ani-luni-zile, data și anul pensionarii la limita de vârstă, etc.

11
4380

Multumita implicării colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook (Florin Faur) – va supunem atentiei – programul de calcul varsta pensionare. Aplicatia valideaza CNP-uri, calculeaza varsta in forma ani-luni-zile, data si anul pensionarii la limita de varsta, ba chiar, pentru distractie, si numarul de zile lucratoare ramase pana la pensie.

Update-ul de azi, este facut pentru a stabili daca o persoana are drept de munca (la data accesarii fisierului), si in ce conditii. Pentru ca, in cazul firmelor de constructii, e foarte probabil sa apara si CNP-uri de minori; e foarte util sa stii tot timpul varsta exacta, sa stii cum ii incadrezi in munca/sa le modifici contractul. Ca fapt divers, puteti importa din Revisal pentru verificare pana la 77 de CNP-uri in forma actuala. Cei care vreti sa verificati mai multe simultan, veti primi indicatii in privat – pe grup – aici.

PENTRU A DESCARCA APLICATIA (PENS.) – CLICK AICI

– IMPORTANT – Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – versiune nouă aplicație (rectificări adeverințe) – click aici

– UTIL – Verificarea balanței la 31.12.2018 – fișier de ajutor pentru contabili, înainte de întocmire bilanțCLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Salarizare
Articolul precedentAdeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – versiune nouă aplicație (rectificări adeverințe)
Articolul următorExistă termen limită pentru predarea memoriei fiscale pentru casele de marcat vechi (înlocuite cu cele cu jurnal electronic) ?
program-de-calcul-pentru-varsta-pensionare-validare-cnp-calcul-varsta-in-forma-ani-luni-zile-data-si-anul-pensionarii-la-limita-de-varsta-etcMultumita implicării colegilor de pe grupul - Contabili pe Facebook (Florin Faur) - va supunem atentiei - programul de calcul varsta pensionare. Aplicatia valideaza CNP-uri, calculeaza varsta in forma ani-luni-zile, data si anul pensionarii la limita de varsta, ba chiar, pentru distractie, si numarul...

11 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.