AcasăNewsANAF (oficial) - 800 de baxuri de țigarete de contrabandă, confiscate de...

ANAF (oficial) – 800 de baxuri de țigarete de contrabandă, confiscate de vameși

Inspectorii vamali, de la Biroul Vamal Halmeu, au descoperit în data de 02:02.2019, 800 de baxuri de țigarete de contrabandă într-un automarfar înmatriculat în Ungaria, care se prezentase la intrarea în România.

Conform documentelor prezentate, mărfurile transportate erau denumite “brichete de lemn” și parcurgeau traseul de la o firmă din Ucraina către un partener comercial din Ungaria.

Ţinând cont de profilurile de risc implementate în sistemul electronic vamal și de informaţiile disponibile la nivel local, inspectorii vamali au luat decizia de a efectua control fizic asupra mărfurilor încărcate în automarfarul respectiv. Îndepărtând un rând de brichete din lemn, vameșii au descoperit primele baxuri de ţigări. Țigaretele erau destinate comercializării în magazinele duty free.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Cooperarea dintre Autoritatea Vamală si Poliția de Frontieră a condus, în acest caz, la oprirea de punere pe piaţa internă a României a unor ţigarete în valoare de aproximativ 6,8 milioane lei. Cazul a fost preluat de organele de cercetare penală din cadrul structurilor teritoriale ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, care vor continua investigaţiile sub coordonarea procurorului de caz.

Sursa – anaf.ro


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura