NEWS – 1.194 de contribuabili în analiză de risc, în cadrul operațiunii Tomis (oficial ANAF)

1
919

In cadrul Operaţiunii Tomis, în perioada 25 ianuarie – 3 februarie, inspectorii ANAF au verificat 1.194 contribuabili beneficiari ai importurilor/achiziţiilor intracomunitare, atât la Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea, cât şi la Biroul Vamal Constanţa.

Pentru 65 dintre aceştia a fost dispusă măsura sigilării/înştiinţării, iar pentru 52 dintre contribuabili marfa a fost efectiv sigilată, până la prezentarea documentelor justificative necesare clarificării stării de fapt fiscale.

Un caz deosebit a fost descoperit în data de 29 ianuarie 2019, când inspectorii ANAF au identificat, în rampa de export a Portului Constanţa Sud Agigea, o cantitate de circa 460.000 de litri de produs viniviticol cu denumirea „Must din recolta anului 2018”, în vederea unor livrări intracomunitare către o societate din Spania.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

A fost solicitat sprijinul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în vederea prelevării unor probe din produsul viticol care face obiectul investigaţiei.

Verificările în acest caz continuă, în vederea clarificării provenienţei produsului viticol, a naturii produsului, a stării de fapt fiscale, precum şi pentru stabilirea obligaţiilor fiscale corespunzătoare.

Sursa – anaf.ro

REVEDEȚI PREZENTAREA
ANAF
Articolul precedentANAF (oficial) – 800 de baxuri de țigarete de contrabandă, confiscate de vameși
Articolul următorNU UITAȚI – angajații part-time cu mai multe contracte (CIM-uri), trebuiau să declare până la 05.02.2019, veniturile din luna IANUARIE 2019
In cadrul Operaţiunii Tomis, în perioada 25 ianuarie - 3 februarie, inspectorii ANAF au verificat 1.194 contribuabili beneficiari ai importurilor/achiziţiilor intracomunitare, atât la Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea, cât şi la Biroul Vamal Constanţa. Pentru 65 dintre aceştia a fost dispusă măsura sigilării/înştiinţării, iar pentru...news-1-194-de-contribuabili-in-analiza-de-risc-in-cadrul-operatiunii-tomis-oficial-anaf

1 COMENTARIU

  1. Socant cazul cu 460000 litri „must”…sau ce o fi……sunt 23 cisterne de 20 tone…… inteleg ca daca nu ajungea ANAF nu se sesiza nimeni ca este ceva in neregula ( vama, dir.sanitara, erc)….daca o fi in neregula…… Chiar cardasii mafiote la asemenea nivel/ cantitati?……RUSINE STATULUI ROMAN…… daca nu-i in regula…. must in ianuarie….nu cred sa mai fie…………..Vad ca nu am putut trimite comentariul fara adresa mail…. daca tot am dat-o, v-as ruga sa ma informati cand aveti noutati despre cele 23 cisterne…..multumesc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.