AcasăCodul munciiHotărâre/Decizie pentru actualizarea Regulamentului Intern - în conformitate cu noile modificări la...

Hotărâre/Decizie pentru actualizarea Regulamentului Intern – în conformitate cu noile modificări la Codul Muncii (Lege nr. 64/2018)

Avand in vedere ca in Monitorul Oficial nr. nr. 226 din 13 martie 2018 a fost publicata – Legea nr. 64 din 12 Martie 2018 (Emitent: Parlamentul României) – text integral aici – pentru modificarea alin. (1) al art. 139 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, care prevede ca, incepand cu 12.03.2018, Vinerea Mare este zi de sărbătoare legală (sau ultima zi de vineri înaintea Paştelui),

consideram ca este necesara actualizarea Regulamentului Intern al fiecarei entitati (care are salariati) cu prevederile Legii 64/2018).

In acest sens, multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model interesant in acest sens. UTIL – SARBATORI LEGALE 2018detalii actualizate aici

PENTRU A DESCARCA MDOELUL DE HOTARARE/DECIZIE – CLICK AICI

IMPORTANT – VA RECOMANDAM SA ADUCETI LA CUNOSTINTA ANGAJATILOR DECIZIA/HOTARAREA CU PRIVIRE LA COMPLETAREA NUMARULUI DE ZILE DE SARBATOARE LEGALA – PUNANDU-I PE ACESTIA SA SEMNEZE PE O ANEXA LA PREZENTUL MODEL (UN TABEL CU NUME PRENUME SI SEMNATURA – PRECUM SI CU DATA LUARII LA CUNOSTINTA).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

  1. Am citit, judecat si analizat noul formular care include cele 6(sase) declaratii, sunt multumita de cum sunt prezentate schemele logice (frumos) o singura obiectie tot am:
    va rog daca se poate sa reveniti,sa analizati data de 15 martie 2019 si in continuare
    motivat de faptul ca si persoanele fizice (cele implicate in mod direct) sunt obisnuite cu plata la 25 ale lunii aceasta data este mai convenabila pentru toata lumea plata si incasare, ca pana atunci se strange masa monetara, se fac platile si la persoane juridice su de ce nu si la cele fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura