Declarația 112 – actualizare nouă azi, la PDF inteligent oficial ANAF (21.02.2018) – corecție la unități speciale și administratori

3
352

Pe site-ul oficial al ANAF a fost actualizat PDF-ul inteligent necesar pentru generarea – D112 – Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate – conform Ordinului comun al ministrului finanţelor publice nr.1209/2018, ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice nr.1582/2017 şi al ministrului sănătăţii nr. 999/2018, valabil începând cu ianuarie 2018 .

Acesta este actualizat la data de 21.02.2018 si este la versiunea 6.0.3. (s-a facut corectie la unitati speciale si administratori). UTIL – ATENȚIE – în noua D 112 a dispărut butonul de “Adaugă creanțe din vector fiscal pe 0”! Cum procedăm în continuare?click aici

PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT (D 112) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

ALTE FISIERE PUSE LA DISPOZITIE DE ANAF – PE PAGINA OFICIALACLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentMonografie contabilă prestare serviciu – obiect de activitate CAEN 7430 (Activități de traducere scrisa și orala – interpreți)
Articolul următorAcordare de dobânzi contribuabilului/plătitorului – după anularea unui act administrativ fiscal (prin care creanțele au fost stinse)

3 COMENTARII

  1. Mulumesc tare mult pentru informatiile utile trimise zilnic , as dori daca este posibil sa am posibilitatea printarii unor informatii transmise , dar nu-mi este permis ,sa veti sanatate si tot binele pt. echipa dv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.