AcasăReglementari contabilePlanul de Conturi ONG (actualizat la februarie 2018) - descărcare gratuita (fișier...

Planul de Conturi ONG (actualizat la februarie 2018) – descărcare gratuita (fișier editabil)

Va supunem atentiei, varianta actualizata la zi (2018) a Planului de Conturi pentru persoanele juridice fără scop patrimonial, extras din Capitolul nr. 8 “Planul de conturi general” din noul ORDIN AL MINISTERULUI FINANŢELOR PUBLICE Nr. 3103 din 24 noiembrie 2017TEXT INTEGRAL – privind aprobarea Reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial (publicat in MONITORUL OFICIAL NR. 984 din 12 decembrie 2017 ).

Speram sa va fie de folos. Practic, planul de conturi din OMEF nr. 1969/2007 – nu mai este valabil.

PENTRU A DESCARCA PLANUL DE CONTURI GENERAL (ONG) – VALABIL LA DATA DE FEBRUARIE 2018 CLICK AICI

REMINDER O modificare importantă adusă de OMFP 3103/2017 – constă în eliminarea notelor explicative din componenţa situaţiilor financiare anuale.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

UTIL (SC, SA, etc.) – Planul de Conturi actualizat la data de 12.02.2018 – descărcare gratuita (fișier editabil, cu explicații) – click aici

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!