AcasăCodul munciiCentralizator privind certificatele de concediu medical aferent lunii/lunilor - model valabil 2018

Centralizator privind certificatele de concediu medical aferent lunii/lunilor – model valabil 2018

Dupa cum stiti, in MONITORUL OFICIAL NR. 31 din 12 ianuarie 2018, a fost publicat ORDINUL COMUN AL MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII Nr. 15/05.01.2018 si al CASEI NAŢIONALE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE NR. 1311/29.12.2017text integral – pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate.

Potrivit actului normativ (ART. 64 – (2)), dar si din experienta de pana cum, cunoasteti probabil faptul ca – pentru recuperarea sumelor din concediile medicale platite, angajatorul depune la registratura casei de asigurări de sănătate solicitarea scrisă, la care se ataşează Centralizatorul privind certificatele de concediu medical.

Avand in vedere cele de mai sus – va propunem spre download – modelul editabil 2018 (conform ordinului). UTIL – Adeverință din care reiese numărul de zile de concediu medical avute în ultimele 12/24 luni – model oficial 2018 (OMS 15/2018) click aici

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE CENTRALIZATOR – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!