ATENȚIE – MFP comunică faptul că nu s-a finalizat dezbaterea parlamentară pentru plafonul de scutire de TVA de 300.000 de lei

1
251

Prin comunicatul din 20 octombrie 2017 – linkMinisterul Finanțelor Publice a informat opinia publică cu privire la aprobarea acordată României de Consiliul Uniunii Europene prin Decizia 2017/1855 de a aplica un plafon de scutire de TVA pentru mici întreprinderi de maximum 88.500 euro, calculat la cursul de schimb din ziua aderării României la Uniunea Europeană, respectiv 300.000 lei.

În același comunicat se preciza că actul normativ prin care se poate pune în practică această decizie se află în dezbatere în Parlamentul României și că în momentul finalizării procesului legislativ, Ministerul Finanțelor Publice va comunica opiniei publice data de la care decizia mai sus menționată va putea fi aplicată.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Având în vedere că până la această dată nu s-a finalizat dezbaterea parlamentară a actului normativ menționat, vă informăm că până la data aprobării prin lege a noului plafon de scutire de TVA de 300.000 de lei, se aplică plafonul de scutire prevăzut la art. 310 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, respectiv 220.000 lei.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.