Campanie de Sărbători – pe „Contabili pe Facebook” – pentru a aduce un zâmbet pe chipul unui copil

1
229

Stimati vizitatori, colegii de pe grupul – „Contabili pe Facebook” – continua si in acest an, campania începuta de o colega de pe grup, in sensul de a aduce un zambet pe chipul unui copil. Ca si anul trecut am primit multe scrisorele de la scoala Gimnaziala nr.1 Varlezi, jud.Galati .

Cine dorește sa fie Mos pentru un copil, rog sa lasati un mesaj in dreptul scrisorii dorite. Daca doriti mai multe detalii despre un copil anume o puteti contacta pe Dna Maria la nr de telefon 0751.077.120. Scrisorile le gasiti aiciLINK.

Coletele le vom strange pe toate la București de unde le vom livra la scoala in timp util (anul trecut au fost câteva colete care au ajuns târziu sau deloc, vrem sa evitam asta si de aceea le strangem aici si le ducem pe toate). Data de 19 decembrie este ultima zi cand coletele trebuie sa ajunga la București…….adresa de livrare: Bucuresti, Sector 3, Bulevardul Râmnicu Sărat, nr.10, Bl.20, sc.1, ap.1, parter.

Persoana de contact pentru primirea coletelor: Alexandra Paraschiv, nr. de telefon: 0725.914.936. Colegii mulțumesc tuturor pentru tot ce ati făcut anul trecut pentru acesti copii minunati. Haideți sa fim un Mos darnic si anul acesta.

HAI SA AJUTAM – TIMPUL ESTE SCURT. – mesaj administratori blog. Va multumim anticipat!

Articolul precedentATENȚIE – o noua sesiune Q&A de la ANAF (in 06.12.2017) – pe tema “Contribuții sociale și impozit datorat pentru veniturile din salarii începând cu 01.01.2018”
Articolul următorATENȚIE – data de 21.12.2017, este termen limită pentru depunerea declarațiilor fiscale (aferente noiembrie 2017)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.