ATENȚIE – data de 21.12.2017, este termen limită pentru depunerea declarațiilor fiscale (aferente noiembrie 2017)

4
413

Multumita colegilor de pe – Contabili pe Facebook – dar avand in vedere si relatarile din anii trecuti, va informam ca, prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 84/2012, a fost completată Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de Procedură Fiscală, în sensul că, după art. 111, a fost introdus art. 111¹.

Astfel, inclusiv in acest an (2017), potrivit art.155 aliniat 2 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală,, creanţele fiscale pentru care, potrivit Codului Fiscal sau altor legi care le reglementează, scadenţa şi termenul de declarare se împlinesc la 25 decembrie, sunt scadente şi se declară până la data de 21 decembrie (INCLUSIV D 394).

UPDATE – Declarații fiscale cu termen limită de depunere în luna DECEMBRIE 2017 – atenție la calendarul fiscal ANAF din aceasta lună – click aici

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Prin urmare, întrucât în acest an, 21 decembrie nu este zi de week-end, creanţele fiscale aferente lunii noiembrie 2017 – sunt scadente şi se declară până în ultima zi lucrătoare anterioară datei de 21 decembrie 2017 (CONFORM LEGISLATIE), adică până la 21 decembrie a.c. inclusiv.

SUSTINE BLOGUL NOSTRU – ACCESAND BANNER-ELE DE PE SITE – PENTRU CUMPARATURI SAU ALTE INTERESE. ESTE SIMPLU – LE AI IN PARTEA DREAPTA, SAU LA FINAL ARTICOL.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentCampanie de Sărbători – pe „Contabili pe Facebook” – pentru a aduce un zâmbet pe chipul unui copil
Articolul următorOPANAF 3300/2017 – modificare procedură reînregistrare TVA (precizări oficiale și text)

4 COMENTARII

  1. Buna ziua.Am o intrebare referitoare la contractul de mandat al directorului general al unui SA cu capital privat: unde se trece in sectiunea A a declaratiei 112? Imi puteti spune, va rog? la 12 sau la 6? Dl director general are si calitatea de presedinte al Consiliului de Administratie. Si membrii consiliului de administratie?
    Multumesc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.