Înființarea societăților de contabilitate și expertiză contabilă – material util

1
537

Multumita CECCAR Suceava, va supunem atentiei un material informativ foarte interesant, ce detaliaza particularitatile intalnite la infiintarea societăților de contabilitate si expertiza contabila. .

Ca urmare a modificărilor aduse Ordonanței 65/1994 prin Legea 162/2017, la inființarea societăților comerciale care au COD CAEN 6920-Activități de contabilitate – Oficiul Registrului Comerțului solicită Aviz consultativ de la CECCAR.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Articolul precedentITM – angajații nu au obligația de a semna evidența zilnică a timpului de lucru, se poate folosi orice document de evidențiere a orelor de muncă prestate
Articolul următorSinteza săptămânii 11.09.2017 – 15.09.2017 – clarificări noi ANAF pentru „split TVA” și pentru CIM-uri cu timp parțial, spețe fiscale, alte materiale utile

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.