Obligațiile particulare ale utilizatorilor aparatelor de marcat electronice fiscale – foarte util

1
339

Multumita CECCAR Suceava, va supunem atentiei un material informativ foarte interesant, ce detaliaza obligațiile particulare ale utilizatorilor aparatelor de marcat electronice fiscale.
.

Speram sa va fie de folos. UTIL – Angajați care au în atribuțiile de serviciu utilizarea casei de marcat – obligații (material util)click aici.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Articolul precedentCum sa găsești clienți de contabilitate chiar dacă ești abia la început și încă nu te cunoaște nimeni ?
Articolul următorÎn ce constă controlul inopinat efectuat de către organul fiscal ?

1 COMENTARIU

  1. Am avut prin 2010 cred casa de marcat si avind impresia ?( pina la urma sa dovedit a fi adevarata)ca suntem inselati am predat magazinul cu cas de marcat cu tot numai
    si numai de a scapa de gestionara respectiva casa de marcat.
    Acum am dori sa deschidem un punct de vinzare cu amanuntul produse alimentare + bauturi alcoolice + tigari cum trebuie sa procedam cu casa de marcat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.