Te încadrezi la plata impozitului de 1% din cifra de afaceri – poți opta pentru evidenta contabila simplificata (proiect)

0
315

Aflam via colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – ca in Parlament s-a introdus un proiect de modificare a Codului Fiscal, care prevede ca agentii economici care se incadreaza pentru plata impozitului pe profit de 1% din cifra de afaceri pot opta pentru evidenta cotabila simplificata .

Va supunem atentiei si documentele depuse la parlament – multumita colegului Cornel Grama. Speram sa va „placa” 🙂 .

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentNoi prevederi privind încadrarea în activitatea de creare de programe pentru calculator, în vederea acordării scutirii de impozit pe veniturile din salarii și asimilate salariilor
Articolul următorCine are drept de semnătură pentru bilanțul (raportarea contabilă) la 30.06.2017 – detalii utile

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.