AcasăRaportari contabile semestrialeCine are drept de semnătură pentru bilanțul (raportarea contabilă) la 30.06.2017 -...

Cine are drept de semnătură pentru bilanțul (raportarea contabilă) la 30.06.2017 – detalii utile

Dupa cum stiti deja,ORDINUL MINISTRULUI FINANTELOR PUBLICE Nr. 895/16.06.2017text integral – pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2017 a operatorilor economici, precum și pentru reglementarea unor aspecte contabile – publicat in Monitorul Oficial nr. 463 din 21.06.2017 , specifica si cine poate semna aceste raportari.

Astfel, din ANEXA „SISTEMUL de raportare contabila la 30 iunie 2017 a operatorilor economici”, Capitolul I „A. Norme metodologice privind intocmirea si depunerea raportărilor contabile la 30 iunie 2017”, mai exact la sectiunea II. Structura şi modul de completare a raportărilor contabile la 30 iunie 2017 (punctul 12.1), observam ca raportarile contabile la 30 iunie 2016 sunt semnate de persoanele in drept, cuprinzand si numele in clar al acestora.

Randul corespunzator calitatii persoanei care a intocmit raportarile contabile se completeaza astfel:

– directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie, potrivit legii;
– persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Prin alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie se intelege orice persoana angajata, potrivit legii, care indeplineste conditiile prevazute de Legea nr. 82/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare – text aici.

Raportarile contabile la 30 iunie 2016 se semneaza si de catre administratorul sau persoana care are obligatia gestionarii entitatii.

ALTE ARTICOLE UTILE:

Termen depunere raportare contabila (bilant) la 30.06.2017 – ATENTIE – CLICK AICI
Sancțiuni/amenzi posibile – pentru nedepunerea la termen a bilanțului (raportării contabile) la 30.06.2017click aici
– Depunerea raportărilor contabile la 30 iunie 2017 – cine depune, cine NU trebuie sa depună, ce se depune la dosar, etc. – click aici

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!