Informare în atenția organizatorilor de jocuri de noroc cu privire la obligația interconectării tuturor mijloacelor de joc prin protocol de comunicare serial

0
141

Având în vedere prevederile art.15, alin.(2), lit.(f) din O.U.G. nr.77/2009, cu modificările și completările ulterioare, precum și prevederile art.78, alin.(2)-(5), art.84, alin.(5) și alin.(6) coroborat cu prevederile art.156, alin.(3), din H.G. nr.111/2016, pentru mijloacele de joc tip slot-machine exploatate există obligația conectării acestora prin intermediul unor programe informatice independente, unice la nivelul societăţii organizatoare, cu condiția centralizării într-un sistem informatic centralizator amplasat pe teritoriul României a informaţiilor care să evidenţieze: fiecare mijloc de joc conectat, locaţia în care este exploatat, totalul taxelor de participare colectate şi totalul premiilor acordate, inclusiv jack-pot.

Totodată sistemul informatic centralizator, prin grija şi pe seama organizatorului, va fi conectat la un terminal situat la O.N.J.N., pus la dispoziţie gratuit de organizatori ce va conține, va raporta şi va permite accesul la informaţii privind: totalul taxelor de participare colectate zilnic, totalul premiilor acordate zilnic, precum şi evidenţa terminalelor interconectate în sistem (numărul acestora şi adresa la care sunt exploatate fiecare).

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

În sensul celor de mai sus organizatorii de jocuri de noroc de tip slot-machine vor asigura interconectarea tuturor mijloacelor de joc prin protocolul de comunicare serial la sistemul informatic unic la nivelul organizatorului şi conectarea acestuia la terminalul situat la ONJN sau în locaţia indicată de acesta, în termen de maximum 12 luni de la data intrării în vigoare a H.G. nr.111/2016., termen ce se consideră împlinit la data de 25.02.2017.

Față de cele de mai sus atenționăm organizatorii de jocuri de noroc tip slot-machine cu privire la respectarea prevederilor legale și termenului limită de ducere la îndeplinire.

Sursa – ONJN

Articolul precedentModel minuta informare intocmita cu ocazia Actului Adițional la CIM – pentru majorare salariu minim la 1.450 lei
Articolul următorRaport administrator pentru bilanț/situații financiare la 31.12.2016 – model actualizat 2017 (editabil)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.