Model minuta informare intocmita cu ocazia Actului Adițional la CIM – pentru majorare salariu minim la 1.450 lei

4
612

Pornind de la atenționarea anterioara, cu privire la faptul ca, majorarea salariului minim prin Act Adițional presupune și întocmirea minutei de informare, va supunem atentiei, si cu sprijinul colegilor de pe Contabili pe Facebook , un model de astfel de minuta.

Speram sa va fie de folos, ACEASTA FIIND IN CONFORMITATE CU Art. 17. “Informarea cu privire la clauzele contractului de munca”, alin. (1) si (5) – CODUL MUNCII . REPETAM – INTOCMITI DECIZIE COLECTIVA – ESTE LEGAL, ESTE MAI SIMPLUDETALII AICI.

PENTRU MODELUL DE MINUTA – IN CAZUL ACTULUI ADITIONAL DE MAJORARE A SALARIULUI MINIM LA 1.450 LEI – CLICK AICI

Articolul precedentATENȚIE – majorarea salariului minim prin Act Adițional presupune și întocmirea minutei de informare
Articolul următorInformare în atenția organizatorilor de jocuri de noroc cu privire la obligația interconectării tuturor mijloacelor de joc prin protocol de comunicare serial

4 COMENTARII

  1. Adica, fac un Act Aditional pe care il semneaza reprezentantul firmei si angajatul si apoi mai fac si alt document („minuta de informare”) in care informez salariatul ca a semnat un act aditional in care scrie ca i se modifica salariul (deja actul aditional fiind semnat) ?! … sa ma scuzati, dar mi se pare o aberatie minuta asta si ca prea ne umplem de hartii degeaba … o seara frumoasa sa aveti !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.