Termenul legal în care angajatorul este obligat să elibereze la solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat – copii ale paginilor din Revisal

0
191

Întrebare – Care este termenul legal în care angajatorul este obligat să elibereze la solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la persoana sa şi/sau un document care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă, în meserie şi în specialitate, astfel cum rezultă din registrul general de evidenţă şi din dosarul personal?

Răspuns – Cel mult 15 zile de la data solicitării scrise formulata de salariat sau fost salariat.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Sursa – mmuncii.ro

Articolul precedentDecizie colectivă majorare salariu minim angajați – începând cu 01.02.2017 (model cu anexă semnături)
Articolul următorANAF a propus prelungirea cu 2 zile a termenului limită pentru depunerea declarațiilor fiscale și plata a creanțelor scadente la 25 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.