AcasăReglementari contabileNoi prevederi privind încadrarea în activitatea de creație de programe pentru calculator...

Noi prevederi privind încadrarea în activitatea de creație de programe pentru calculator (OMFP nr. 835/2015) – tabel comparativ oficial

Va supunem atentiei un material oficial (organizat sub forma unui tabel comparativ), elaborat de – DGRFP Brasov – cu privire la noutatile aduse de ORDINUL Nr. 217/4172/1348/835- 2015 privind încadrarea în activitatea de creatie de programe pentru calculator (EMITENT: MINISTERUL PENTRU SOCIETATEA INFORMATIONALA, MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII STIINTIFICE, MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECTIEI SOCIALE SI PERSOANELOR VÂRSTNICE, MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE – Monitorul Oficial nr. 573 din 30 iulie 2015).

Speram sa va fie de folos si multumim institutiei pentru posibilitatea preluarii. UTIL – Scutirea de impozit pe veniturile din salarii, ca urmare a activităţii de creare de programe pentru calculator – oficialclick aici .

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!