AcasăCodul munciiAct de constatare a nulitatii contractului individual de munca - ca urmare...

Act de constatare a nulitatii contractului individual de munca – ca urmare a acordului partilor (model oficial)

Va supunem atentiei (dar si pentru descarcare), in cele ce urmeaza, un model oficial de „Act de constatare a nulitatii contractului individual de muncaca urmare a acordului partilor”, in corepondenta cu CODUL MUNCIITITLUL II – Contractul individual de muncă, CAPITOLUL 5 – Încetarea contractului individual de muncă, SECTIUNEA 1 – Încetarea de drept a contractului individual de muncă, Art. 57. – Nulitatea contractului individual de muncă .

Speram sa va fie de folos. Modelul este via – ITM Brasov.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE ACT DE CONSTATARE – CLICK AICI

NOTA :

a) dupa incheierea ACTULUI DE CONSTATARE A NULITATII CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA, ANGAJATORUL VA EMITE DECIZIA DE INCETARE DE DREPT A CONTRACTULUI ,PE BAZA ACTULUI,PRIN ACORDUL PARTILOR, CONFORM ART. 56 din Codul Muncii – model aici. In preambulul deciziei se va mentiona numarul si data actului de constatare a nulitatii contractului individual de munca prin acordul partilor.
b) pentru angajatorii care au obligatia de a inregistra contractele induviduale de munca ale propriilor salariati la Inspectoratele Teritoriale de Munca ,conform art. 8 din Legea nr. 130/1999, actul se va incheia in 3 (trei) exemplare, cate unul pentru fiecare parte din contractul individual de munca,cel de al treilea fiind atasat la decizia de desfacere ce va fi depusa in conformitate cu art. 9 si 10 din Legea nr. 130/1999 la Inspectoratele Teritoriale de Munca.

La rubrica numarul si data contractului,se va mentiona numarul si data de inregistrare a contractului la Inspectoratul Teritorial de Munca.

1 COMENTARIU

  1. Buna,mi-am cerut o adeverinta anexa nr.19 ptr.medicul de familie, si nu am primito.Am primit in schimb o instiintare verbala ca mi sa desfacut contractul de munca pe durata nedeterminata

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!